Projektiranje in 3D izrisi

Po zelo ugodnih cenah vam nudimo tudi računalniško projektiranje ter hiter in natančen 3D izris lesenih konstrukcij ali izris celotne montažne hiše z delavniškimi načrti. Za 3D izris konstrukcij uporabljamo napreden CAD/CAM program Dietrich’s.

"V njihovo pisarno sem prišel že z okvirnimi skicami. Z Anžetom, ki je direktor, sva dorekla vse glede detajlov in določila kritino. Nato je Grega zrisal nadstrešek v 3d obliko in mi poslal izris, tako, da sem si nadstrešek lahko ogledal na svojem računalniku in ga poljubno premikal v programu za 3d vizualizacijo. To mi je bilo zelo všeč, saj sem si tako že pred izvedbo predstavljal, kako bo izgledalo. Točno tako kot je bilo izrisano, je bilo tudi narejeno.​"
Matija Stražišar
Zadovoljna stranka

Izris s pomočjo programa Dietrich’s

Program ponuja celosten sistem za načrtovanje v lesni gradnji. Od prvega osnutka preko predizmer, izračuna mase, priprave ponudbe, pa vse do razreza, program optimalno pokriva najrazličnejše korake načrtovanja.

S 3D izrisom lahko vidimo vsak detajl konstrukcije posebej in dobimo točne podatke o tem, koliko materiala bo porabljenega za neko konstrukcijo.

Zaradi velikega povpraševanja, stranke naprošamo, da nam ob poslanem povpraševanju po e-mailu (info@konstrukcije-lap.si), pošljejo še načrt ali skico željenega objekta oziroma produkta s točnimi ali približnimi dimenzijami in fotografijo lokacije, kjer bi radi objekt ali produkt postavili. Tako si bomo lažje predstavljali vaše želje in vam hitreje pripravili okvirno ponudbo. V kolikor vam bo naša ponudba sprejemljiva, se bomo dogovorili za ogled in izmere na lokaciji in nato za izris željenega objekta oziroma produkta.

Oglejte si različne primere projektiranja – od montažnih hiš, brunaric, ostrešij, nadstreškov do drugih lesenih konstrukcij

Sledi najnovejšim gradbenim trendom!