Leseni nadstreški za avtomobile, terase

LESENI NADSTREŠKI

 

Po ugodnih cenah vam nudimo hitro in kakovostno izdelavo lesenih nadstreškov vseh vrst, tako majhne za avtomobile kot tudi večje lesene nadstreške za potrebe hotelov, restavracij in podobno.

Zaradi velikega povpraševanja stranke naprošamo, da nam ob poslanem povpraševanju po e-mailu ( info@konstrukcije-lap.si ), pošljejo še načrt ali skico željenega nadstreška s približnimi dimenzijami, in fotografijo lokacije kjer bi radi nadstrešek postavili z ostalimi željami (kritina, barva…). Tako si bomo lahko najlažje predstavljali vaše želje in vam najhitreje pripravili okvirno ponudbo. V kolikor bi vam ponudba bila sprejemljiva, se bomo dogovorili za končen ogled, izmere in izris nadstreška.

 

 

Za gradnjo lesenega nadstreška lahko izbirate med masivnim in lepljenim lesom.

Za nadstreške večinoma uporabljamo kombinacijo lamelno lepljenega lesa in dolžinsko lepljenega lesa. Masiva se pri nadstreških oziroma pri vidnih konstrukcijah praktično ne uporablja več, iz razloga ker je pri masivi verjetnost razpok in deformacije lesa, kar lahko skazi podobo nadstreška.

Nekateri se kljub temu odločajo za nadstreške iz masivnega lesa, zaradi nižje cene, oziroma ker jim ponudnik ponudi samo to možnost, vendar se velikokrat to, ob pogleda na razpokan steber, ali deformiran špirovec, izkaže za napačno odločitev.

Za vsak nadstrešek najprej naredimo izmere na lokaciji. Nato naredimo izris v programu, kjer stranka lahko vidi 3d obliko načrtovanega nadstreška. Nato gre les v krojenje na računalniško voden stroj, kjer se vsak element konstrukcije posebej obdela s precizno natančnostjo. To nam omogoča, da je končen rezultat kvalitetno narejen nadstrešek, brez odstopanj od 3d načrtov. Nadstrešek vam lahko naredimo na ključ, to pomeni, da poleg konstrukcije izvedemo tudi kritino in kleparska zaključke.

 

Dobro zasnovan leseni nadstrešek lahko bistveno pripomore k esteskemu izgledu same stavbe.

Oglejte si nekaj raznovrstnih nadstreškov, izdelanih po naročilu.